Sportvoeten in de praktijk

Wat vraagt dit van de podotherapeut? Hoe kun je sporters fit maken en houden voor hun wedstrijden? En op welke manier kun je het beste samenwerken met andere voetzorgprofessionals? Tijdens het Multidisciplinair Voetcongres Sport geven medisch pedicure Toos Mennen en sportpodotherapeut Ingrid Janssen praktische tips die je direct kunt toepassen in de praktijk. Zij behandelen casussen uit de praktijk en besteden aandacht aan de effecten van sportschoenen, zolen en afwikkelingspatronen op de voet.

Dag vol inspiratie

Het Multidisciplinair Voetcongres Sport vindt plaats op vrijdag 22 maart in Pathé Ede. Het programma is gevuld met interessante sprekers uit de sport en uit de verschillende disciplines. Naast drie plenaire lezingen volg je een drietal parallelsessies. Bij aanmelding kan je voor elke parallelsessie een voorkeur aangeven waarbij je kunt kiezen uit 3 verschillende onderwerpen. Na afloop van deze dag ga je gegarandeerd naar huis met kennis, nieuwe ideeën en contacten.

Dit congres is een initiatief van ProVoet, de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP), NVOS Orthobanda en Stichting LOOP en heeft als doel om professionals in de voetzorg samen te brengen.

05-03-2019
Terug
Sportvoeten in de praktijk Sportvoeten in de praktijk 2019-03-05 Wat vraagt dit van de podotherapeut? Hoe kun je sporters fit maken en houden voor hun wedstrijden? En op welke manier kun je
U bevindt zich hier :
»
»

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten - 2018 ©