Podotherapeuten sluiten zich aan bij ZorgDomein

Vanaf 1 januari 2018 zullen de podotherapeuten in Nederland zich aansluiten bij ZorgDomein. ZorgDomein verbindt zorgverleners onderling én met hun patiënten en maakt informatie voor en over patiënten toegankelijker. Voor de podotherapeut is dit een volgende stap om de leidende rol in de voetengezondheidszorg verder vorm te geven.

Verbeterde samenwerking
Via ZorgDomein kunnen huisartsen het zorgaanbod van de podotherapeuten bekijken in hun eigen werkomgeving. In de digitale applicatie kan onder het kopje ‘Paramedici’ eenvoudig Podotherapie worden geselecteerd, waarna de huisarts digitaal een verwijzing kan versturen; veilig, efficiënt en foutloos. Op deze manier is de patiënt gegarandeerd van kwalitatief goede voetzorg in de buurt en de samenwerking tussen huisarts en podotherapeut wordt verbeterd. Een win-win situatie!

Unieke collectieve aansluiting
De aansluiting van alle podotherapeuten bij ZorgDomein is uniek en gebaseerd op een collectieve overeenkomst tussen ZorgDomein en de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). Niet eerder werd met een beroepsvereniging een dergelijke collectieve overeenkomst gesloten. De podotherapeuten zien de aansluiting bij ZorgDomein als een mooie kans om de samenwerking met huisartsen te intensiveren en de administratieve last te verminderen.

Kijk voor meer informatie over ZorgDomein op https://zorgdomein.com/

21-12-2017
Terug
Podotherapeuten sluiten zich aan bij ZorgDomein Podotherapeuten sluiten zich aan bij ZorgDomein 2017-12-21 Vanaf 1 januari 2018 zullen de podotherapeuten in Nederland zich aansluiten bij ZorgDomein. ZorgDomein
U bevindt zich hier :
»
»

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten - 2018 ©