Podotherapeuten kiezen Marnix de Romph als nieuwe voorzitter

Op 4 april 2018 heeft de algemene ledenvergadering van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) besloten Marnix de Romph te benoemen als nieuwe voorzitter. Hij volgt i.v.m. het verstrijken van de statutaire benoemingsperiode Peter Boelens op, die de NVvP gedurende 8 jaar op goede wijze heeft geleid.

Marnix de  Romph is geen onbekende in de (paramedische) gezondheidszorg. Naast zijn ervaring op bestuurlijk- en managementgebied binnen de eerstelijns gezondheidszorg, is hij de laatste jaren actief als directeur P3NL (de federatie van psychologen, psychotherapeuten en pedagogen) en als directeur Organisatie van Nederlandse Tandprothetici. De bij de NVvP aangesloten podotherapeuten gaan graag de samenwerking met hem aan.

“De NVvP is een unieke beroepsvereniging die de podotherapeuten in het zorgveld krachtig ondersteunt en profileert. Ik ben onder de indruk van de gedrevenheid van de beroepsgroep, het bestuur van de NVvP en de ambitie die spreekt uit bijvoorbeeld de verschillende specialisaties gericht op sport, diabetes en reuma. Als voornaamste uitdaging zie ik de samenwerking van de podotherapeuten met andere zorgverleners binnen de eerste en tweedelijns gezondheidszorg en ik zal me daar samen met de leden van de NVvP hard voor maken”, aldus De Romph die juist op dat vlak de nodige bestuurlijke ervaring met zich meeneemt.

04-04-2018
Terug
Podotherapeuten kiezen Marnix de Romph als nieuwe voorzitter Podotherapeuten kiezen Marnix de Romph als nieuwe voorzitter 2018-04-04 Op 4 april 2018 heeft de algemene ledenvergadering van de Nederlandse Vereniging van
U bevindt zich hier :
»
»

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten