Online cursus´Health professionals in reumatologie´

Deze cursus is in het Engels en bestaat uit 4 generieke en 4 ziekte-specifieke modules, te weten: reumatoïde artritis, artrose, fibromyalgie en regionale pijnsyndromen. De generieke modules gaan in op overkoepelende onderwerpen zoals evidence-based practice and het gebruik van meetinstrumenten in de praktijk, Klik hier voor meer informatie over de inhoud van deze cursus.

http://www.eular.org/myUploadData/files/HP%20web%20overview%20modules_2015.pdf

Kosten en inschrijven

De cursus is toegankelijk voor alle health professionals werkzaam in de reumatologie, dus zowel voor verpleegkundigen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, podotherapeuten, maatschappelijk werkers als voor psychologen.

De cursus duurt ongeveer een jaar en omvat 60 studiebelastingsuren. De cursus wordt afgesloten met een online examen. Bij het succesvol doorlopen ontvang je een EULAR certificaat.

De EULAR biedt deze cursus aan voor €100,- en inschrijven kan via: http://www.eular.org/edu_online_course.cfm.

Een goede cursus voor podotherapeuten om goede up-to-date basiskennis te verkrijgen met betrekking tot reumatische aandoeningen.   

30-01-2017
Terug
Online cursus´Health professionals in reumatologie´ Online cursus´Health professionals in reumatologie´ 2017-01-30 Deze cursus is in het Engels en bestaat uit 4 generieke en 4 ziekte-specifieke modules, te weten:
U bevindt zich hier :
»
»

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten - 2018 ©