Gezocht: projectvoorstellen afstudeeronderzoek podotherapie

Verzoek is om het projectvoorstel liefst voor 1 december in te dienen via het opgestelde format zodat hierna nog de nodige tijd beschikbaar is voor overleg tussen de opleiding en de opdrachtgever voor eventuele nadere afstemming.

Wanneer u namens uw afdeling een projectvoorstel wil indienen maar lukt dat niet voor 1 december 2017, dan is dat geen probleem. Als u het later doorstuurt zal de opleiding het projectvoorstel nog steeds meenemen in de toewijzing aan studenten. Wél vragen we u dan om voor 1 december door te geven dat u voornemens bent om een projectvoorstel in te dienen. De opleiding zal na indiening van een projectvoorstel contact met u opnemen.

Ten slotte kunt u bij het indienen van een projectvoorstel aangeven of u een specifieke student het onderzoek wil laten uitvoeren (denk bijvoorbeeld aan een huidige stagiair).

Tijdspad afstudeeronderzoek voorjaar 2018:

Wanneer u naar aanleiding van deze mail nog vragen heeft kunt u contact opnemen met Fotny Hogeschool, Daniel van Leeuwen of telefonisch op 088-5088259

07-11-2017
Terug
Gezocht: projectvoorstellen afstudeeronderzoek podotherapie Gezocht: projectvoorstellen afstudeeronderzoek podotherapie 2017-11-07 Verzoek is om het projectvoorstel liefst voor 1 december in te dienen via het opgestelde
U bevindt zich hier :
»
»

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten - 2018 ©