Afstudeeronderzoek: pathologie bij podotherapeuten

Beste podotherapeuten,

Ik ben Lizzy Meijer, 4e jaars student fysiotherapie en momenteel aan het afstuderen. Voor mijn afstudeeronderzoek ben ik samen met mijn afstudeergenootje aan het onderzoeken of de gemiddelde fysiotherapeut genoeg kennis heeft bij het onderzoeken van een bepaalde pathologie (deze kan ik helaas niet vermelden om te voorkomen dat er al informatie opgezocht wordt). Wij hebben een sterk vermoeden dat de gemiddelde podotherapeut meer van deze pathologie af weet dan de fysiotherapeut. Wij willen dit graag bevestigen en onderzoeken wat de fysiotherapeut mist aan kennis/vaardigheden op het gebied van deze pathologie.

Om dit te onderzoeken ben ik op zoek naar een aantal podotherapeuten waarbij ik een kort interview/vragenlijst mag afnemen. Dit interview zal ongeveer een kwartiertje in beslag nemen. Als u interesse heeft om mij te helpen bij mijn onderzoek zou ik dat heel erg waarderen. U kunt me een mailtje terugsturen om een afspraak te plannen om het interview af te nemen. Het zal U niet veel tijd kosten.

Ik hoop van u te horen. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Lizzy Meijer
Email: lizzy.meijer@hotmail.com
Tel.: 0640001519

30-01-2018
Terug
Afstudeeronderzoek: pathologie bij podotherapeuten Afstudeeronderzoek: pathologie bij podotherapeuten 2018-01-30 Beste podotherapeuten, Ik ben Lizzy Meijer, 4 e jaars student fysiotherapie en momenteel aan het
U bevindt zich hier :
»
»

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten - 2018 ©