17e Jaarcongres voor de Podologie

Dit thema is uitgangspunt voor de lezingen die deze dag gepland staan. Welke innovaties zijn er binnen voet- en houdingszorg, wat verstaan wij onder positieve gezondheid, voetklachten in de sport etc. Enkele sprekers die op dit moment op het programma staan: drs. M. Timmers, prof. dr. G.J. Kleinrensink, dr. J.P. van Wingerden, dr. M. Moen, dr. B. van Dalen. Naast de plenaire lezingen staan parallelsessies gepland waarvan het aanbod ook heel divers is: de nieuwste inzichten in sport, inzet van online marketing, Zorgkaart Nederland, voetentraining etc.

Tevens is het congres een ontmoetingsplek voor (register)podologen, (sport)podologen, podoposturaal therapeuten en andere zorgverleners zoals fysiotherapeuten, gespecialiseerde pedicures en podotherapeuten. Dit jaar is de PodoExpo groter dan ooit, op deze beursvloer presenteren leveranciers binnen de voetenbranche hun meest recente producten en diensten.

Voor meer informatie bezoekt u de website van het Jaarcongres voor de Podologie: www.jaarcongrespodologie.nl

18-07-2016
Terug
17e Jaarcongres voor de Podologie 17e Jaarcongres voor de Podologie 2016-07-18 Dit thema is uitgangspunt voor de lezingen die deze dag gepland staan. Welke innovaties zijn er binnen voet- en
U bevindt zich hier :
»
»

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten - 2018 ©