U bevindt zich hier :
»
»

Mei: Maand van de voet

De Maand van de Voet vindt plaats in de maand mei en is een initiatief van de FIP (Fédération International des Podologues). De FIP is de wereldwijde organisatie van professionals op het gebied van de voeten, waar ook de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) deel van uitmaakt.

Thema 2016: Kanker? Laat u niet onder voet lopen!

Traditiegetrouw is staat de maand mei in het teken van de voet. Dit jaar wordt extra aandacht besteed aan voetzorg voor mensen die een behandeling ondergaan tegen kanker onder het thema 'Kanker? Laat u niet onder voet lopen!' De medicijnen die voor de behandeling worden gebruikt hebben vaak bijwerkingen die ook van invloed kunnen zijn op de voeten. De podotherapeut kan u in dat geval adviseren en behandelen om de klachten te verlichten.

Voor de Maand van de Voet is een poster ontwikkeld. Misschien heeft u hem wel ergens zien hangen. Er is ook aanvullend informatiemateriaal ontwikkeld. U kunt ze hieronder downloaden. Heeft u een vraag over uw voeten of looppatroon? Vraag advies aan een podotherapeut.

Op zoek naar een podotherapeut bij u in de buurt?
Kijk op een compleet overzicht van alle podotherapeuten in Nederland op onze praktijkzoeker. Hier vindt u ook een voorlichtingsfilmpje en algemene informatie over podotherapie

Downloads