U bevindt zich hier : Over NVvP » Vacatures bij de NVvP » Vacature Bestuurslid Wetenschap & Vakinhoud

Vacature Bestuurslid Wetenschap & Vakinhoud

De Nederlandse Vereniging van  Podotherapeuten (NVvP) is gevestigd in Hilversum en behartigt de collectieve en individuele belangen van alle podotherapeuten in Nederland.

Per 24 mei 2023 ontstaat er, door het vertrek van 1 van onze bestuursleden een boeiende en uitdagende vacature bij onze vereniging. Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de vacature bestuurslid met de portefeuille Wetenschap en Vakinhoud (W&V) voor 8 uur per week.  Geïnteresseerd ? Dan nodigen wij je uit om te reageren voor 15 april.

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Als bestuurslid met de portefeuille W&V vervul je een sleutelpositie in het verstevigen van het wetenschappelijk fundament binnen het podotherapeutisch vakgebied in samenwerking met het lectoraat podotherapie. Daarnaast heb je doorlopende aandacht voor innovatie en vakinhoudelijke verbeteringen met als doel de positie van de podotherapeut te verbeteren. Vertaling naar de dagelijkse praktijk is hierbij essentieel. De NVvP is dan ook op zoek naar een bestuurder met uitstekende vakinhoudelijke expertise, onderzoeksvaardigheden en een brede blik op de voetzorg en de Nederlandse gezondheidszorg.

Overzicht werkzaamheden

Als bestuurslid vertegenwoordig je de NVvP in persoon. Samen met het algemeen bestuur ben je verantwoordelijk voor het gehele beleid van de NVvP met in het bijzonder het aandachtsgebied W&V.

Deze gecombineerde functie wordt ondersteund door een beleidsmedewerker Wetenschap & Vakinhoud.

Overige kennis, ervaring en competenties

  • HBO+ of universitair niveau, met een leergierige attitude.
  • Bestuurlijke ervaring met affiniteit voor de zorg
  • Een achtergrond als podotherapeut.
  • Kennis van en ervaring met de gangbare methoden en technieken van wetenschappelijk onderzoek en het publiceren/presenteren hiervan.
  • Gevoel voor formele verhoudingen, structuren en besluitvormingstrajecten.

Beschikbaarheid en vergoeding

Het bestuur vergadert in de regel een keer per maand fysiek tijdens kantooruren in Hilversum. Je dient 1 dag per week beschikbaar te zijn. Alle bestuurders binnen de NVvP declareren volgens een vast uurtarief van € 60,- op basis van daadwerkelijke gewerkte uren.

Procedure

Voor deze functie wordt zowel intern als extern geworven. De tijdsbesteding per week bedraagt gemiddeld 8 uur per week. Klik hier voor een compleet functieprofiel.

Ben je geïnteresseerd en aantoonbaar gekwalificeerd? Stuur dan jouw reactie (gemotiveerde brief en CV) vóór 15 april 2023 naar onze directeur janet.van.keulen@podotherapie.nl.

De gesprekken met de sollicitatiecommissie vinden plaats op: datum 5 mei 2023. De sollicitatiecommissie draagt 1 kandidaat voor ter benoeming tijdens de Algemene Ledenvergadering van de NVvP op 24 mei. De overdracht van de bestuursfunctie zal zorgvuldig geschieden.

Acquisitie of bemiddeling naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

16-03-2023
Terug

< terug

KP
NVvDP

© Copyright 2023 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten