U bevindt zich hier : Over NVvP » Vacatures bij de NVvP » HBO stage Communicatie (3-6 maanden)

HBO stage Communicatie (3-6 maanden)

Veelzijdige, gevarieerde HBO communicatiestage in Hilversum 

Communicatie, voorlichting en PR 

Duur stage: 3 – 6 maanden, 24-28 uur per week, afstudeerscriptiemogelijkheid ( bij voorkeur 6 maanden) 

De Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten is een beroepsvereniging voor podotherapeuten. In een klein, gezellig team verzorgen de medewerkers op kantoor de dagelijkse werkzaamheden. Met ruim 1100 leden die iedere dag professionele voetzorg verlenen, is het een dynamische werkomgeving. 

Blogs, voorlichtings- en promotiemateriaal, grafische bewerkingen, social media, websitebeheer: dit is slechts een beknopte samenvatting wat een communicatiefunctie binnen onze vereniging inhoudt. 

Werkzaamheden 

Als stagiair Communicatie & PR werk je nauw samen met twee andere communicatieprofessionals. Samen bedenken jullie plannen die passen bij de ambities en opgestelde jaarplannen om de belangen van alle podotherapeuten in Nederland te behartigen en de podotherapeut meer bekendheid te geven in Nederland. Daarnaast heeft studentenwerving hoge prioriteit; iets waar jij als student (als onderdeel van de doelgroep) een actieve bijdrage in kan leveren. Naast deze werkzaamheden houden we marktontwikkelingen in de gaten en wordt hier (indien noodzakelijk) direct op geanticipeerd. Ook zetten we je graag in bij op specifieke projecten zoals het ontwikkelen van voorlichtingsmateriaal en inzet van onze social media kanalen. 

Kwalificaties 

Voor deze stage zoeken we een assertieve, doortastende, vrolijke, flexibele communicatiestudent. Je hebt goede algemene kennis en kunt je verplaatsen in de gedachtegang van verschillende doelgroepen. Uiteraard heb je goede kennis van de Nederlandse taal en een vlotte, aansprekende schrijfstijl die zowel ingezet kan worden voor de podotherapeuten als voor cliënten die de podotherapiepraktijken bezoeken. Je bent representatief, klantvriendelijk en dienstverlenend. 

Voordelen 

Als stagiair word je meegenomen in de dagelijkse werkzaamheden. Zelfstandig werken wordt gestimuleerd en eigen inbreng gewaardeerd. Ons kantoor zit op loopafstand van station Hilversum Sportpark. De werktijden zijn in overleg en flexibel. 

Geïnteresseerd? 

Wil jij kennismaken met al deze facetten van communicatie binnen een klein team en actief meewerken en denken? Dan is deze stage iets voor jou! Kennis van podotherapie is geen vereiste, affiniteit met zorg kan wel goed van pas komen. Op deze website vind je meer informatie over podotherapie en onze vereniging. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact opnemen met Tatjana Lamme via 06-52417695.

Mogelijke beroepen 
Communicatiemedewerker, Marketingmedewerker, tekstschrijver, marktonderzoeker 

18-07-2022
Terug

< terug

NVvDP
KP

© Copyright 2020 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten