U bevindt zich hier : Over NVvP » Partner NVvP

Nieuw! Word partner van de NVvP

Het vak podotherapie ontwikkelt zich razendsnel. De afgelopen jaren zijn er veel innovaties geweest waardoor de voetzorg in Nederland een steeds hoger level bereikt. Ook werken podotherapeuten en andere voetzorgprofessionals in steeds grotere mate samen. De Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) bewaakt de eenheid en kwaliteit binnen de beroepsgroep, behartigt de belangen van alle podotherapeuten op strategisch niveau en ondersteunt de leden bij hun praktijkvoering.

Innovatie, samenwerking en kwaliteitsbevordering zijn belangrijke pijlers voor onze beroepsvereniging, maar ook voor relaties van de bij de NVvP aangesloten podotherapeuten. Wilt u als relatie meer verbonden zijn met de NVvP en de leden? Dat kan! Vanaf nu biedt de NVvP relaties de mogelijkheid om zich als partner aan de NVvP te verbinden en zo in direct contact te staan met podotherapeuten in het hele land en een (financieel) steentje bij te dragen, zodat de NvvP de voetzorg in Nederland naar een nog hoger level kan brengen.

Partners kunnen rekenen op een aantal unieke voordelen.

Activiteiten

Vermeldingen

Communicatie

*Exposanten van het afgelopen congres ‘Expeditie Podotherapie’ die zich voor 1 december 2022 aanmelden ontvangen de korting op de standhuur met terugwerkende kracht. De korting wordt in mindering gebracht op het tarief van het partnerschap.

De investering voor een partnerschap bedraagt € 3.750,- (ex BTW) per jaar.

Aanmelden

Graag zien wij u partner worden van de NVvP! Meldt u zich aan bij Janet van Keulen, directeur NVvP. Er volgt een afspraak om de inhoud van het partnerschap en de samenwerking te bespreken.

NVvDP
KP

© Copyright 2020 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten