U bevindt zich hier : Over NVvP » Lidmaatschap NVvP

Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten

Lidmaatschap

Als lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten maak je het mede mogelijk dat de beroepsgroep zich verder versterkt. De beroepsvereniging behartigt de belangen van haar leden. Gezamenlijk hebben we al veel gerealiseerd, waaronder:

Om lid te worden van het NVvP moet je voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:

Aanmelden

Podosophia online voor álle NVvP-leden

Het vakblad Podosophia maakt deel uit van het lidmaatschap van de NVvP. Vier keer per jaar krijgen leden het tijdschrift thuisgestuurd en tevens zijn de artikelen uit de (oude) jaargangen online te raadplegen via BSL Podotherapeut Totaal. Dat is het online abonnement dat de NVvP tevens voor alle leden beschikbaar stelt en wat behalve Podosophia ook diverse naslagwerken voor podotherapeuten ontsluit.

Studentleden hebben online toegang tot het blad en ontvangen pas een printversie zodra ze van een studentlidmaatschap overgaan naar een regulier lidmaatschap. Alle leden waarvan het mailadres bij ons bekend is, hebben van de uitgever een inlogcode voor BSL Podotherapeut Totaal ontvangen.

Wie problemen ervaart met inloggen kan terecht bij de klantenservice van Bohn Stafleu van Loghum, tel. 030- 638 37 35. Het is goed om eens een kijkje te nemen op BSL Podotherapeut Totaal om te zien welke vakinformatie je kunt benutten. Mis je iets of heb je ideeën om het aanbod te verrijken, laat het ons weten. Suggesties zijn van harte welkom.

Opleiding in het buitenland gevolgd?

Een podotherapeut die in het buitenland een opleiding heeft gevolgd moet eerst een aantal zaken regelen voordat hij in Nederland aan de slag kan als podotherapeut.

Lees meer

Kosten lidmaatschap

Aan het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten zijn de volgende kosten verbonden:

Lidsoort

Contributie in € / jaar

Studentlid

gratis

Lid in loondienst

907,-

Zelfstandig lid

1.124,-

Buitengewoon lid

235,-

* Indien u zich aanmeldt als studentlid dient u een kopie van bewijs van inschrijving van de opleiding van het huidige collegejaar te kunnen tonen.

Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari t/ 31 december. Alle leden ontvangen 4 maal per jaar het blad 'Podosophia': het vakblad voor podotherapeuten.
Opzegging van het lidmaatschap geschiedt voor 1 december van het betreffende kalenderjaar.

Ieder lid van de NVvP verklaart zich te houden aan:

  • Minimuminrichtingseisen voor de podotherapie praktijk',
  • Beroepscode
  • Huishoudelijke reglement
  • Hygiëne richtlijnen

Deze documenten kunt u vooraf opvragen bij het secretariaat via secretariaat@podotherapie.nl

KP
NVvDP

© Copyright 2020 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten