U bevindt zich hier : Congres 2021 » NVvP Afstudeeraward

NVvP Afstudeer Award 2021

Dit jaar heeft het NVvP Congres een primeur! De eerste NVvP Afstudeer Award zal worden uitgereikt. De NVvP Afstudeer Award staat voor een onderzoek met visie en een duidelijke meerwaarde voor het vak podotherapie.  

In samenwerking met de hogescholen Fontys en Saxion zijn er vier afstudeeronderzoeken genomineerd. Uit deze vier genomineerde afstudeeronderzoeken wordt één winnaar gekozen en jij kan hier bij helpen door je stem uit te brengen!  

De genomineerden, inmiddels allemaal afgestudeerd als podotherapeut, hebben speciaal voor de leden van de NVvP een korte videoboodschap opgenomen waarin zij hun onderzoek kort toelichten. Bekijk alle toelichtingen en breng je stem uit op jouw favoriet. Stemmen kan tot 1 november 2021 via onderstaande link.

Met trots stellen wij aan jullie voor:

Genomineerde 1 - Renske Biemans 

Onderwerp: Hoe zou het therapeutisch proces voor de behandeling van voorvoetartrose er volgens podotherapeuten uit moeten zien - Fontys Hogeschool 

Bekijk hiernaast de toelichting van Renske op haar onderzoek.

Genomineerde 2 - Elsa Frankevyle 

Het onderzoek van Elsa gaat over 'Postoperatieve zorg na een artrodese in het MTP1 gewricht als gevolg van artrose - Fontys Hogeschool 

In de korte video hiernaast vertelt Elsa meer over haar onderzoek.

Genomineerde 3 - Carmen Kobes  

Carmen heeft haar afstudeeronderzoek gericht op 'De invloed van positionering van het gecombineerde voorvoetelement (RCTB/pelotte) in zooltherapie op de plantaire druk' - Saxion Hogeschool 

Bekijk hiernaast de toelichting van Carmen op haar onderzoek. 

Genomineerde 4 - Marijn van Olderen 

Keuzehulp bij multidisciplinaire behandeling van voetklachten voor patiënten met reumatoïde artritis. Dat is waar Marijn haar afstudeeronderzoek naar heeft gedaan op Saxion Hogeschool.

Benieuwd naar de toelichting van Marijn? Bekijk dan haar filmpje!

Stemmogelijkheden

Middels onderstaande link kun jij je stem uitbrengen. De commissie Wetenschap & Innovatie van de NVvP zal daarnaast de projecten op inhoud beoordelen. Aan de hand van de stemmen van de leden en het oordeel van de W&I commissie wordt de winnaar van de NVvP Afstudeer Award 2021 gekozen.  

De winnaar zal worden uitgeroepen tijdens het NVvP congres op 5 november 2021. 
Stemmen is mogelijk tot 1 november.

Breng hier je stem uit!

NVvDP
KP

© Copyright 2020 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten