U bevindt zich hier : Congres 2021 » Exposanten

Exposantenlijst - NVvP Najaarscongres 2019

De volgende bedrijven zullen aanwezig zijn op het NVvP lustrumcongres 2019 '40 jaar podotherapie: Wat 'n vak!'.


PLT - Your outsourcing partner for professional footcare

Al meer dan 18 jaar ontwikkelt PLT verschillende toepassingen binnen de voetzorg. PLT is gespecialiseerd in het digitaal aanmeten, modelleren en vervaardigen van podotherapeutische- en orthopedische voorzieningen. We combineren ambacht met hoogwaardige techniek. Ondersteunen intensief in het digitaliseren van uw werkwijze. Zorgen telkens voor verdere verfijning van uw manier van werken, zodat doorontwikkeling gewaarborgd blijft.
Innovatief gedreven, organiseren we veelvuldig scholingen zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Wij zien u graag op het congres!

www.pltproducts.nl  


Plezierig sporten met optimale ondersteuning

Hardlopen is goed voor lichaam en geest, maar dan wel liefst zonder vervelende pijntjes. Of je nu loopt om fit te blijven of prestaties te leveren, met de Sportcompressiekousen van Herzog blijft hardlopen leuk! Dankzij optimale compressie ervaren gebruiker:

Voordelen van de Herzog Sportcompressiekousen: effectief door relatief hoge compressie, 6 meetpunten verzekeren een optimale pasvorm en afnemend drukverloop van distaal naar proximaal. Studies onderschrijven de werking van de Herzog Sportcompressiekousen!


Medical-Leather: dè totaalleverancier voor de podotherapiepraktijk

Medical Leather is dé totaalleverancier voor de podotherapeut. Na ruim 20 jaar ervaring hebben we een zeer compleet assortiment samengesteld van, instrumentaria en verbruiksmaterialen, tot een professionele praktijk- en werkplaatsinrichting. Door nauwe samenwerking met onze fabrikanten waarborgen we een zeer goede kwaliteit en uiteraard een goede prijs. Dit maakt ons uniek als leverancier en bovenal een zeer betrouwbare partner voor uw bedrijf.

Graag tot ziens op de stand van dit jubileum congres!

www.medical-leather.nl


Alles voor depodotherapeut - Hét inkoopkanaal voor de podotherapeut

Wij zijn hét centrale - en allesomvattende inkoopkanaal voor podotherapeuten in Nederland en België. Bij ons kun je terecht voor alle producten die nodig zijn in een podotherapiepraktijk. Van afdekleer tot behandelbanken. We hebben alles onder 1 dak.

Door een gezamenlijk inkoopkanaal voor alle podotherapeuten te hebben, kunnen we ons voordeel halen uit het slim inkopen van onze producten en diensten. Hoe meer podotherapeuten gebruik maken van dit inkoopkanaal, hoe scherper de inkoopprijzen. dit kan doordat we grote hoeveelheden van een bepaalde productgroep inkopen en op deze manier betere prijsafspraken maken met onze leveranciers!

We vertellen u er graag over in onze stand!

www.allesvoordepodotherapeut.nl 


Hfl Labaratoires - Supplier in own patented product line

NIEUW!  NuBandage is de meest geavanceerde technologie voor support, bescherming en ondersteuning bij herstel of wondverzorging. NuBandage is een compressie bandage dat ondersteunt gedurende activiteiten, sport of bij herstel van een blessure, operatie of wondverzorging. Made in the USA! Nu 15% introductie korting tijdens de beurs.

HFL Laboratories heeft voor u ook 15% korting op de revolutionaire innovatie FungiCheck.  De HFL FungiCheck is een test kit voor professionals om uw cliënten binnen 10 minuten te testen op Dermatofyten oftewel schimmels in de nagels. Dit allemaal in de vertrouwde omgeving van uw eigen praktijk. Bespaart veel tijd en kosten. Kom snel langs onze stand voor meer informatie!

Kom langs de stand voor een gratis proeftasje.

GRATIS TRAINING! HFL reist door het hele land om gratis product trainingen te geven. Bent u geïnteresseerd? Kom dan langs en vraag naar de data.

www.hfllaboratories.com 


Medida Solutions - Supplier in own patented product line

Sinds 2005 produceert Medida-solutions maatwerk zolen. Veel professionals uit de Podologie in België, Nederland en Frankrijk zijn onze klanten.
Wij kijken ernaar uit om ook U bij te staan in de innovatie en uitbouw van uw praktijk!

Wat maakt ons interessant voor uw onderneming?
Ons team gaat in samenwerking met u op zoek naar de voeten scanner die het beste bij uw praktijk past. Wenst u evenveel te zien als op een blauwdruk of wenst u hetzelfde resultaat als een gipsmodel, vraag het aan onze medewerkers en ze zullen u met veel plezier de mogelijkheden demonstreren! Welke maten wenst u te kennen? Enkel de lengte en breedte van de voeten? Of ook de hoogte van het mediaal gewelf? De vorm van de hielkuip? De druk bij het staan? De druk tijdens het blootsvoets stappen of de druk tijdens het stappen met schoenen en inlegzolen?

In onze folder geven we u alvast graag een inkijkje in ons bedrijf. Tot ziens op 20 september tijdens het NVvP Lustrumcongres 2019!

www.medida-solutions.com


Fontys Paramedische Hogeschool - inspirerend, uitdagend en hoogwaardig hoger onderwijs

Fontys Paramedische Hogeschool (FPH) biedt inspirerend, uitdagend en hoogwaardig hoger onderwijs aan waarbij het onderwijs en onderzoek aansluit bij de actuele en toekomstige vragen en behoeften van onze studenten, het werkveld en de (regionale) samenleving.

FPH is uniek door zijn combinatie van paramedische studies (Fysiotherapie, Medische beeldvorming, Podotherapie, Orthopedische Technologie en Logopedie). Naast vakspecifiek onderwijs verzorgd door opleidingsteams geven profileringsteams invulling aan interprofessioneel samenwerken, (zorg)technologie en zelfregie.


Leading Foot Technology - complexe zaken eenvoudig maken

LFT staat bekend als de vertrouwde en deskundige partner die complete oplossingen biedt aan voetspecialisten om complexe zaken eenvoudig te maken.

www.lftonline.com 


podoscoop.nl - uw adres voor podoscopen, voetscanners en meer

Podoscoop.nl is de specialist in Nederland op het gebied van podoscopen, voetscanners, drukmatten en van halffabrikaten tot aan freesmachine voor o.a. podotherapeuten, podologen en pedicures. Door de productie in eigen hand te houden kunnen wij u tegen zeer interessante prijzen onze producten aanbieden. Daarom kunnen wij met recht zeggen dat wij de goedkoopste van Nederland zijn.

Tevens zijn wij een partnerschap aangegaan met Brucare in België waardoor wij exclusief vertegenwoordiger zijn van Sensormedica. Brucare is ook aanwezig op de stand.

www.podoscoop.nl


Alles in één hand!

OrthoDutch levert alle componenten die u nodig heeft voor de werkplaats in uw praktijk ten behoeve van podotherapie, orthopedie en podologie. Door onze jarenlange ervaring op deze werkgebieden hebben wij, in samenwerking met een aantal specialisten, de handen ineengeslagen en OrthoDutch opgericht. Hierdoor kunnen wij u als specialist van dienst zijn met machines van hoge kwaliteit, up-to-date software, uw totale werkplaatsinrichting en snelle, adequate service.

www.orthodutch.com


H.J. Van Drunen BV - kennis en vakmanschap hoog in het vaandel!

Kennis en vakmanschap staan bij ons al jaren hoog in het vaandel. Wij richten ons op technische orthopedie, sei-orthopedie, podotherapie en podologie. Het leveren van hoge kwaliteit en procesmatig werken zijn belangrijke aandachtspunten binnen onze organistatie. H.J. van Drunen BV heeft als een van de eerste bedrijven in Nederland het certificaat ISO9001:2015 behaald.

Jarenlange ervaring en gedegen marktanalyses staan garant voor een compleet assortiment. Sinds geruime tijd kunnen onze klanten hun orders direct invoeren via onze website. U kunt voortaan ook via onze app bestellen. Hiermee kunt u nog makkelijker en sneller uw bestelling plaatsen en u kunt eenvoudig alle benodigde datasheets met technische gegevens, productinfo en nieuwsbrieven downloaden. 
U bent van harte welkom op onze stand.

www.hjvandrunen.nl 


AFT International

Met meer dan 130 jaar ervaring in de sector is AFT International de referentie in de Benelux voor wat betreft het verwerken en verdelen van podotherapeutische producten en machines. Bij ons kunt u terecht voor een zeer ruim aanbod aan materialen en machines om aan de slag te gaan als podotherapeut. Van de basis grondstoffen tot een zo goed als afgewerkte zool of op maat gemaakt freesblok. We bieden een zeer uitgebreid gamma aan hoogwaardige:

https://webshop.aft-international.com  


Ortho-Medico - innovatief karakter

Ortho-Medico staat voor "in beweging blijven" en kreeg vanaf 1992 vleugels met de verdeling van de BLEDSOE braces (nu gekend onder BREG). Met deze dynamische braces werd Ortho-Medico een begrip in de Benelux markt voor orthopedische hulpmiddelen. In 2016 zijn 2 subdivisies opgericht: Neuro-Bionics verdeelt en ondersteunt innovatieve technogie voor medische professionals en hun patiënten met als doel meer levenskwaliteit te bieden. Woundcare Solutions biedt artsen en medische hulpverleners zowel in ziekenhuizen als in de thuissituatie een totaal wondzorgconcept waarbij snellere wondgenezing de belangrijkste parameter is. Eind 2017 verkreeg de Shockwave techniek een FDA approval (US) voor de behandeling vna chronische wonden.

Ortho-Medico brengt steeds de laatste nieuwe orthopedische producten op de markt en focust zich op nieuwe technologieën waardoor we een pionier zijn in ons vakgebied.

www.orthomedico.eu


Biatain wondzorg NL

AllweCare medical B.V. levert met name unieke medische hulpmiddelen die een duidelijke meerwaarde bieden aan de gebruiker. Dit alles vanuit de overtuiging dat deze producten het leven van mensen echt kan veranderen. Een hulpmiddel dat optimaal aansluit bij de zorgvraag, verbetert de kwaliteit van leven en verlaagt de toenemende druk op de zorg in Nederland. Mensen zijn hierdoor langer in staat om een gezond en zelfstandig leven te leiden.

www.biatain.nl


James Software - Eenvoudige, flexibele praktijksoftware

Bij James Software vinden we dat praktijksoftware modern en eenvoudig moet zijn.  Vanuit onze overzichtelijke agenda kunt u direct het behandeldossier invullen of een afspraak financieel afhandelen. Dossiers zijn flexibel in te richten, zodat ze precies passen bij uw werkwijze. Via het portaal kunnen patiënten zich online bij uw praktijk registreren, maar eventueel ook afspraken plannen of een intakeformulier invullen. James heeft een koppeling met onder andere het pedicure portaal DMvoetzorg. Er is slechts één heldere maandprijs inclusief alle functionaliteiten. U bent welkom op onze stand.

www.james-software.nl


Plan2 zooltechniek; uw partner in productie!

Plan2 zooltechiek is een jong en dynamisch bedrijf ontstaan uit het samenbrengen van ruim 30 jaar podotherapeutische ervaring en meer dan 40 jaar kennis en ervaring in techniek.
In samenwerking met ons netwerk van vakspecialisten streven wij naar kwalitatief hoogstaande producten die nauw aansluiten bij de wensen van de klant.
Plan2 zooltechniek heeft als organisatie het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel, met 80m2 aan zonnepanelen draait onze productie voor 100% op zonne-energie.

www.plan2zooltechniek.nl


Inmotus - Win tijd & aandacht van uw patient!

Creeer meer tijd en aandacht voor uw patient door tijd te besparen op het bestellen van uw benodigdheden.

U bestelt makkelijk, snel, overzichtelijk en 24/7 via onze webshop wanneer het ù uitkomt.

De voordelen op een rijtje:

Maak een digitale tour door onze webshop: www.inmotus.nl


Puzo BV - De innovatieve producent

PUZO is een innovatieve producent van hoogwaardige merkmaterialen voor de internationale orthopedie schoentechniek, podotherapie, podologie, podoposturale therapie en overige schoengerelateerde branches.

Bij PUZO vindt u onderzoek, ontwikkeling, innovatie, productie en voorraad binnen één bedrijf. Onze hoogwaardige EVA materialen en freesblokken worden geleverd onder o.a. onze volgende originele merknamen: Realux®, Thermofix®, Softlux®, Savilux® en Digisole®

Heel graag tot ziens op vrijdag 20 september aanstaande!


www.puzo.nl


Podomasters - Meesters in individuele zoolvervaardiging

Tijd is kostbaar! Vandaar dat PodoMasters al jaren actief is met het vervaardigen van zolen voor praktijken waar de voet centraal staat. Dit doen wij voor de Podotherapie, Podologie en Podo Posturale Therapie. U verzorgt het onderzoek en de diagnosestelling van uw patiënten en wij maken daarvoor de gewenste zolen.

Wij maken gebruik van zowel handmatige zoolproductie als Cad/Cam zoolproductie.

Waarom Podomasters?
Ons team bestaat uit gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring. Het kennisniveau heeft continu aandacht, waarbij bijscholing erg belangrijk is. Ontwikkelingen worden dan ook op de voet gevolgd.

Onze kracht ligt in het nauwkeurig vertalen van de ingetekende- of gescande voetafdruk naar een perfecte steunzool. Onze uitgebreide en specialistische kennis is een ‘must’, want maatwerk is vakwerk!

Maak kennis met Podomasters
Wilt u kennis maken met ons en zien hoe wij voor onze klanten werken? Bezoek onze stand en ervaar wat het gemak is van het uitbesteden van zoolvervaardiging voor digitaal en handmatig vervaardigde zolen.

www.podomasters.nl


Mematec: fabrikant van one-offs en unieke series

Mematec is een productiebedrijf met drie specialismen onder één dak. Wij zijn u van dienst met machinebouw, metaal- en kunststofbewerking. Hiermee bieden we vele mogelijkheden voor het fabriceren van uw product.

Mematec richt zich op maatwerkproducties. Wij zijn sterk in het ontwerpen en fabriceren van one-offs en unieke series. Aan een ruwe schets hebben we genoeg voor het ontwikkelen van uw maatproduct.

www.mematec.nl


Zorgdomein - Werkt in de praktijk

ZorgDomein is een online platform waar zorgvraag en zorgaanbod bij elkaar worden gebracht. Je kunt als praktijk via ZorgDomein je zorgaanbod tonen aan huisartsen en andere verwijzers in jouw regio (ruim 90% van de huisartsen maakt gebruik van ZorgDomein), verwijzingen digitaal van hen ontvangen, compleet en volgens de richtlijnen, en rapportages aan hen sturen. En via de geïntegreerde zorgmessenger Patiëntoverleg overleg je veilig en eenvoudig met andere zorgverleners, wanneer het jou uitkomt. Kortom, betere samenwerking met verwijzers, minder administratieve last voor de praktijk, heldere veilige communicatie en altijd een complete verwijzing.

www.zorgdomein.com


Podomark - Hightech in motion

Podomark biedt professionele apparatuur en opleidingen op het gebied van footcare oplossingen voor de podopraktijk, zoals CadCam, Voetdrukmeting en Shockwave. Hightech systemen in 2D en 3D, waarmee de voet- (en schoen)specialist analyse, diagnose en behandeling naadloos kan combineren. Vanuit een degelijke expertise en een podotherapeutische achtergrond plaatsen en implementeren wij – full service – onze systemen bij de klant. Full service? Jazeker, want we zijn er ook voor advies, opleiding, bijscholing, onderhoud en het op peil houden van uw software.

www.podomark.nl


Pododirect - Passie voor podotherapie!

Twintig jaar kennis en ervaring hebben ons geleerd dat we niet moeten gaan voor een mindere kwaliteit om de prijs laag te houden. Een ontevreden klant is uiteindelijk veel duurder voor iedereen! Vakkennis combineren met product- en marktkennis, dan krijg je een écht goed product voor een écht strakke prijs. Service is niet meer het begrip waar je veel ophef over maakt! Het is in de huidige digitale bestelwereld normaal dat wat je vandaag bestelt, ook vandaag verzonden word. Ook bij ons natuurlijk, het verschil met anderen zit hem in het geheel, verwoord in onze missie en visie: een kwaliteitsleverancier van materialen en gereedschappen voor de professionele podotherapiemarkt. Door het duidelijk profileren van het assortiment, intrinsiek ondersteund door jarenlange kennis, praktijkervaring, een innovatief DNA en een zeer gebruiksvriendelijke webshop, zijn we een ideale partner in de branche.

www.pododirect.nl


ZorgMail - Veilig zorginformatie uitwisselen

Met ZorgMail regelt u de communicatie met zorgprofessionals en zorgconsumenten op een veilige manier. Zo kunt u met ZorgMail:

Als ZorgMail deelnemer bent u onderdeel van de grootste zorgcommunity van meer dan 18.000 zorgorganisaties die jaarlijks ruim 100 miljoen berichten uitwisselen, zoals behandelverslagen, verwijzingen en andere medische correspondentie. Bezoek ons op stand 2 en ontdek hoe ook u veilig zorginformatie kunt uitwisselen.

ZorgMail is een dienst van Enovation.


MSK - Verzorgt 't tot in de puntjes

MSK viert in 2019 het 25-jarige bestaan als groothandel, gespecialiseerd in levering van producten voor de professionele voetspecialist. Bij MSK zien we het als onze taak om onze klanten écht verder te helpen. Met kwaliteitsproducten, innovatieve introducties, een uitstekende service én met persoonlijk advies. MSK zet elke keer weer graag die stap extra.

MSK levert als eigen merk de Aquatronic (pedicure) machines en diverse uitvoeringen behandelunits en behandelstoelen. MSK beschikt over een eigen fulltime bemande technische dienst voor service en onderhoud aan uw apparatuur. Wij adviseren u altijd eerlijk en op maat en natuurlijk weten we de artikelen en de toepassingen ook helder uit te leggen.

https://www.msk.nl/


Berkemann - Comfort in de ruimste zin van het woord!

Met onze rijke, bijna 135 jarige, ervaring in de voetverzorgingbranche kunnen wij u een brede collectie bieden. Doordat wij nog in Europa produceren waarborgen wij onze kwaliteit en snelle leveringen.

We hebben een collectie schoenen en slippers die Bestsellers zijn en het gehele jaar te bestellen zijn omdat we een voorraadcollectie van 100.000 stuks onderhouden in Duitsland die per enkele stuks via bv de B2Bshop te bestellen is.

Berkoflex- met uitneembaar voetbed
Berkoflex modellen beschikken over uitneembare, wasbare voetbedden, die dankzij dit basisontwerp uiterst geschikt zijn voor het gebruik van, door u op maat gemaakt,  inlegzolen.

Stretch- ontlasten van probleemzones en met uitneembaar voetbed
In Berkemann schoenen met stretch voelen de gevoelige voeten (hallux valgus of hamertenen) zich eindelijk weer goed. Het gebruik van hoogwaardige stretch materialen in de verschillende delen van de schoen maakt het mogelijk om de ideale pasvorm voor elke voettype te verwezenlijken. Unieke van de Berkemann is dat we naast de schoen collectie ook een perfecte collectie slippers, sandalen en muilen hebben die perfect in huis te dragen zijn.

Vilt – behaaglijkheid met comfort
In de vilt pantoffels van Berkemann blijven uw voeten warm en behaaglijk. De twee belangrijkste modellen , muil Florina en dichte pantoffel Jarla, vormen in hun tijdloze klassieke kleuren de basis voor uw assortiment huisschoenen voor komende herfst- en winterseizoen.

Voetcomfort
De voeten dragen dag in en dag uit een zware last, niet passende of slechte schoenen maken het de voeten vaak nog lastiger. Hiervoor zijn echter verschillende producten, die uw voeten meer comfort kunnen bieden of zelfs voetkwaaltjes kunnen verlichten. Drukplekken kunnen door een kleine correctie worden verholpen. We hebben een selectie met producten die wij als Berkemann hebben ontwikkeld  in de afgelopen 134 jaar met de ervaring die we hebben opgedaan op terrein van voet orthopedie, maar ook duurzame innovatie en kennis vergaren met natuurlijke duurzame materialen.

www.berkemann.com


Dumco - uw totaalleverancier

Ben je op vrijdag 20 september a.s. ook aanwezig op het lustrumcongres van de NVvP in Nieuwegein? Bezoek dan onze stand!
We kunnen je alles vertellen over gecertificeerde inlegzolen, veiligheidsschoenen, Europese richtlijnen betreffende veiligheidsschoenen (EN-ISO 20345:2011) etc. en hoe ons Secosol® inlegzolenprogramma je hiermee kan helpen. Natuurlijk hebben we ook weer interessante beursaanbiedingen. Kortom; een bezoek waard. Graag tot ziens in onze stand!

www.dumco.nl


IPO-Online.nl  - Snel je IPO voor elkaar! 

IPO-online.nl is een start-up die paramedische breed zorgprofessionals in hun kracht wil zetten door  zo efficiënt mogelijk aan kwaliteitszaken & professionalisering te werken door innovatieve on- en/of  offline scholingen (blended learning) te organiseren met praktische hulpmiddelen. Alles is pasklaar  uitgewerkt, daarnaast is de nodige kennis in huis voor extra ondersteuning, alles om jou veel tijd te  besparen. 
 
Wij bieden voor paramedische zorgprofessionals: 

www.IPO-online.nl


Smit en Cornelder Bedrijfstrainingen - een uitgebreid trainingsaanbod voor de paramedicus van morgen

Ons uitgangspunt is, Kan je praktijk blijven bestaan wanneer er geen vergoedingen meer zouden zijn.

 Daarom bieden wij een zeer praktisch ingerichte trainingen en/of coaching aan op het gebied van communicatie, marketing, IPO, Social media, verkooptechniek, coachend leiderschap, DISC, timemanagement en motiverende gesprekstechniek. Al onze trainingen zijn afgestemd op de paramedische praktijk en in veel gevallen geaccrediteerd.

www.smitencornelder.nl

NVvDP
KP

© Copyright 2020 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten