U bevindt zich hier : Congres 2021

NVvP Najaarscongres
5 november 2021
Inn Style in Maarssen

NVvP Congres 2021 - Zorg voor de Toekomst

Kom ook naar het NVvP congres op vrijdag 5 november 2021. Rond het thema Zorg voor de Toekomst is een mooi plenair programma samengesteld met in totaal 3 workshoprondes. Je kiest zelf de workshops die je wilt volgen tijdens de inschrijfprocedure. Inschrijven kan nog tot en met vrijdag 22 oktober 2021.

Inschrijven

Route & parkeren

Bij InnStyle is voldoende parkeergelegenheid voor wie met de auto komt. Reis je met het OV dan zijn er verschillende mogelijkheden: bus 12 vanaf station Utrecht Centraal of flex bus 913 (op aanvraag, reserveren verplicht) of een OV-fiets vanaf station Maarssen of Utrecht Overvecht. Op de website van InnStyle vind je uitgebreide route informatie.

Coronamaatregelen

De anderhalvemeterregel komt te vervallen dus we kunnen elkaar weer normaal ontmoeten. En daar is volop gelegenheid voor! Er is wel een andere maatregel ingevoerd: toegang is alleen mogelijk met het coronatoegangsbewijs. Dat geldt binnen én buiten, met én zonder vaste zitplaats.

Voor het NVvP Congres betekent dit dat we bij de ingang controleren met de CoronaCheck Scanner-app. De controle bestaat uit:

Coronatoegangsbewijs

Je kunt de volgende coronabewijzen gebruiken voor toegang:

Bezoekers kunnen deze 3 mogelijkheden tonen via CoronaCheck

Wil je meer informatie over de Corona Check-app of heb je hier vragen over? Kijk dan op www.coronacheck.nl. Via deze website is het ook mogelijk om een papieren bewijs te verkrijgen. 

NVvDP
KP

© Copyright 2020 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten