U bevindt zich hier : NVvP Academy » Cursusaanbod NVvP Academy » Webinar 'De ins en outs over in en out'

Webinar 'De ins en outs over in en out'

Het webinar 'De ins en outs over in en out' gaat over de praktische vragen van werkgevers bij het aannemen, behouden en afscheid nemen van personeel.

  • aannemen van personeel: welke praktische zaken moet je regelen, welke soorten arbeidsovereenkomsten bestaan er, wat mag je wel en niet opnemen in de arbeidsovereenkomst (nieuwe wetgeving!) en wat houdt de ketenregeling in?
  • behouden van personeel: hoe om te gaan met ziekte of disfunctioneren? Welke mogelijkheden zijn er voor jou als werkgever?
  • afscheid nemen van personeel: wanneer mag je afscheid nemen van een werknemer en welke mogelijkheden zijn er om uit elkaar te gaan? Wat moet je regelen?

Presentator
Juridisch adviseur Jorine Barents is werkzaam als jurist, voornamelijk op het gebied van het arbeidsrecht en het contractenrecht. In 2014 heeft zij het werken in loondienstverband vaarwel gezegd en is zij als zelfstandige begonnen. Jorine omschrijft zichzelf als een praktisch ingestelde jurist. Zij werkt het liefst samen met haar klanten, indien mogelijk als onderdeel van hun team, om tot de best passende oplossing te komen. Klanten omschrijven haar als een jurist met een sterk analytisch vermogen, betrokken, toegankelijk en opgewekt. Een jurist die lastige regels en vraagstukken om kan zetten in heldere taal.

Datum: donderdag 30 maart 2023
Tijd: 19:30 - 21:30 uur

30-03-2023
Terug

< terug

NVvDP
KP

© Copyright 2020 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten