U bevindt zich hier : NVvP Academy » Cursusaanbod NVvP Academy » herhalingscursus LPL » Online webinar MDR

Online webinar MDR

Tijdens dit gratis webinar verzorgd door samenwerkingspartner Waveland zal Benedikt Marijnen jullie stap voor stap meenemen in een op maat gemaakt kwaliteitssysteem wat geheel voldoet aan de (minimum) eisen die de wet MDR stelt. Er is gewerkt aan een eenduidige interpretatie van de MDR, zodat de gehele beroepsgroep op efficiënte en professionele wijze aan deze wetgeving voldoet. Hierbij willen we benadrukken dat het gaat om een bewustwordingsproces om op een zo veilig mogelijke manier de zorg te organiseren.

We begrijpen dat dit webinar vragen zal oproepen. Daarom worden opvolgend een tweetal Zoomsessies met Benedikt georganiseerd om hier antwoord op te geven. Hiervoor ontvangen jullie apart een oproep.

Spreker

Benedikt Marijnen - Jurist

Als Benedikt Marijnen ergens voorstander van is, dan is het wetgeving versimpelen en praktisch toepasbaar maken. Als jaren streeft hij naar een juridicsch kwaliteitssysteem dat onernemers op een eenvoudige en betaalbare wijze verder kan helpen om aan wet- en regelgeving te voldoen. Dat streven kwam begin 2018 tot uiting in zijn bedrijf Waveland Legal & Dataveiligheid.

Inschrijven

  • Datum: 10 maart 2021
  • Locatie: online
  • Tijd: vanaf 19.00 uur
  • Inschrijven mogelijk tot 9 maart 2021

Kosten: gratis voor NVvP leden

10-03-2021
Terug

< terug

KP
NVvDP

© Copyright 2020 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten