U bevindt zich hier : NVvP Academy » Cursusaanbod NVvP Academy » herhalingscursus LPL » Masterclass 'Podotherapie en voetbal'

Masterclass 'Podotherapie en voetbal'

NVvP Academy Masterclasses

Zoek de verdieping op met collega podotherapeuten!

Ook in 2022 zullen er weer online masterclasses worden verzorgd waarin de rol van de podotherapeut centraal wordt gesteld. Er wordt ingegaan op theorie aan de hand van een presentatie door de podotherapeut, er wordt een casus besproken en er is ruimte om vragen te stellen en met elkaar een verdiepende discussie aan te gaan.

Dit is een initiatief van de expertgroep sport van de NVvP.

Masterclass 'Podotherapie en voetbal'

Voetbal is de nationale sport in Nederland. Met meer dan 1,2 voetballers in Nederland is de kans groot dat ook jij deze sporters behandelt. Een masterclass over podotherapie in relatie met voetbal is daarom zeker de moeite waard. Deze masterclass wordt verzorgd door (sport)podotherapeut Jurgen Nijenhuis. Jurgen heeft zich toegelegd op de behandeling van voetballers op topsportniveau en is onderdeel van de medische staf bij PSV.

Tijdens deze online masterclass gaat Jurgen aan de hand van een presentatie in op wat een voetballer en de sport voetbal typeert en hoe je het podotherapeutisch onderzoek en de behandeling van een voetballer in kan inzetten. Jurgen wil podotherapeuten motiveren om daarbij buiten de gebaande paden te kijken. Hij legt een interessante casus voor en er is ruimte voor een interactieve discussie en vragenronde.

Sprekers

Deze masterclass zal verzorgd worden door (sport)podotherapeut JurgenNijenhuis

Doelgroep
Alle (sport)podotherapeuten die verdieping zoeken voor de behandeling van sporters.

Accreditatie

Accreditatie voor podotherapeuten wordt aangevraagd.

Inschrijven

  • Datum: medio 2022
  • Locatie: Online
  • Aanvang: 19.30 - ca. 20.45 uur
  • Inschrijven binnenkort mogelijk
  • Kosten: € 49,-

15-04-2021
Terug

< terug

NVvDP
KP

© Copyright 2020 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten