U bevindt zich hier : NVvP Academy » Cursusaanbod NVvP Academy » herhalingscursus LPL » Masterclass 'Podotherapie en triathlon'

Masterclass 'Podotherapie en triathlon'

NVvP Academy Masterclasses

Zoek de verdieping op met collega podotherapeuten!

Gedurende 2021 zal in een reeks online masterclasses, die verzorgd worden door collega (sport)podotherapeuten, steeds een andere sport en de rol van de podotherapeut daarin centraal worden gesteld. Deze masterclass staat in het teken van triatlon. Misschien behandel je in de praktijk al regelmatig wielrenners en hardlopers. Maar wanneer deze sporten gecombineerd worden, samen met zwemmen, zoals in triatlon het geval is, dan kan dit een hele andere aanpak vragen dan wanneer het gaat om deze sporten afzonderlijk.

Denk bij bijvoorbeeld aan de wisselende lichaamshouding als een triatleet van voorovergebogen op de fiets zitten overgaat naar hardlopen, of het tussendoor wisselen van verschillende typen schoeisel. In deze masterclass zal (sport)podotherapeut Ingrid Janssen aan de hand van een presentatie ingaan op wat triatlon en een triatleet typeert en wat dit inhoud voor het onderzoek en behandelplan. Daarnaast wordt een casus besproken en er is ruimte om vragen te stellen en met elkaar een verdiepende discussie aan te gaan. 

Dit is een initiatief van de expertgroep sport van de NVvP.

Sprekers

Deze masterclass zal verzorgd worden door (sport)podotherapeut Ingrid Janssen.

Doelgroep
Alle (sport)podotherapeuten die verdieping zoeken voor de behandeling van sporters.

Accreditatie

Accreditatie voor podotherapeuten is aangevraagd (1,5 punt)

Inschrijven

  • Datum: donderdag 24 juni 2021
  • Locatie: Online
  • Aanvang: 19.30 - ca. 20.45 uur
  • Inschrijven: mogelijk tot 22 juni 2021

Kosten: € 49,-

01-02-2021
Terug

< terug

KP
NVvDP

© Copyright 2020 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten