U bevindt zich hier : NVvP Academy » Cursusaanbod NVvP Academy » 2 daagse Clinic 'Podotherapie en skien

2 daagse Clinic 'Podotherapie en skien

Ga met elkaar de piste op!

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2022 zal er, op initiatief van de expertgroep Sport, een tweedaagse clinic georganiseerd worden bij Snowworld Landgraaf. Hoe kun je een skiër beter behandelen dan deze daadwerkelijk te zien in de omgeving waar de klachten ontstaan?  

In deze clinic ga je met collega podotherapeuten de piste op om een patiënt met een ski-gerelateerde klacht ter plekke te analyseren en waar mogelijk te behandelen.

Begeleiding

Sportpodotherapeut Michiel van den Broek zal deze clinic begeleiden. Michiel heeft ruime expertise in het behandelen van klachten gerelateerd aan wintersporten en is zelf een ervaren en gepassioneerd skiër. Naast het praktijkgedeelte op de piste waarin een casus aan bod komt zal het programma worden uitgebreid met sessie(s) over o.a. diverse materialen zoals ski’s en skischoenen en de relatie daarin tussen het ontstaan of behandelen van blessures. 

Naast een inhoudelijk programma is er ook ruimte voor ontspanning. Op beide dagen staat een uitgebreide lunch klaar en op vrijdagavond zal er geheel in winterse stijl een fondue geserveerd worden. Omdat je de piste op gaat is het wel belangrijk dat je kunt skiën en/of snowboarden en goed verzekerd bent voor (ski)ongevallen.

Kostenoverzicht

 • €499,00 p.p. op basis van een éénpersoonskamer.
 • €462,00 p.p. op basis van een tweepersoonskamer

  Let op: Je kan je alleen inschrijven voor een tweepersoonskamer als je zelf met iemand hebt afgesproken om samen een kamer te delen.   

  Helaas laat het inschrijfsysteem het niet toe om met twee personen te registreren op één inschrijving. Vandaar dat jullie beiden los moeten inschrijven en betalen. We vragen je om de naam van je kamergenoot in het veld ‘telefoonnummer’ in te vullen.

Wat zit nog meer bij de prijs inbegrepen?

 • Hotelovernachting
 • 2x lunch
 • 1x ontbijt
 • 1x diner (fondue)
 • Materiaalhuur
 • Pistetoegang
 • Bij het ontbijt en de lunch zijn koffie, thee, water en sapjes inbegrepen.

  Overige drankjes gedurende deze tweedaagse zijn exclusief.

Let op: er zijn maar beperkt aantal plekken beschikbaar, deelname is op basis van volgorde van inschrijving.

11-03-2022
Terug

< terug

KP
NVvDP

© Copyright 2020 Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten